Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Είμαστε το μάτι της ατέλειωτης γευστικής αναζήτησης.

Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ είναι ένα ιδιαίτερο κατάστημα στην κεντρική αγορά τροφίμων του Πειραιά, με κορυφαία προϊόντα διατροφής.

Κατηφορίζοντας από την Αθήνα προς το μεγάλο πειραιώτικο λιμάνι, στην αριστερή πλευρά της Γούναρη, οι πιο απαιτητικοί της γεύσης συναντούν διαφορετικές εισόδους σε ένα κατάστημα με μία και μοναδική αρχή: την απόλυτη ικανοποίηση της θρέψης και της τέρψης.

Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, είτε ως Μπαχαράδικο ή Αποθήκη Μπαχαρικών είτε ως Εδωδιμοπωλείο ή, απλώς, Μπακάλικο, είναι μία διαρκής αναζήτηση «Κορυφαίων Προϊόντων Γευστικού Πολιτισμού» – έτσι ακριβώς αναγραφόταν, για πολύ καιρό, έξω από το κατάστημα. Σήμερα οι επιγραφές «Εκλεκτά είδη διατροφής από την Ελλάδα & τον κόσμο» και «Φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης & ευεξίας» προϊδεάζουν για μια εξαίρετη ποικιλία ειδών και εκλεκτή, πολύ περισσότερο…

 

Πώληση Χονδρική – Λιανική. Εισαγωγές Μπαχαρικών.

Οι επιλογές ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ πωλούνται, εκτός από το κατάστημα, και σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας. Διάσημοι σεφ εμπιστεύονται το έμπειρο μάτι του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, ο οποίος τους προμηθεύει, σε χύμα μορφή ή σε μικρότερες συσκευασίες, με τα καλύτερα της αγοράς – του τόπου μας και του κόσμου, φυσικά! Επιπλέον, η εταιρία επιλέγει από τους καλύτερους παραγωγούς, διάφορα προϊόντα όπως μέλια, μαρμελάδες, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, παξιμάδια κ.α., τα συσκευάζει και τα διοχετεύει στην αγορά (πώληση και χονδρική και λιανική), με το όνομα ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ και την εγγύηση ποιότητας που το όνομα αυτό συνεπάγεται. Όσο για τις εισαγωγές προϊόντων, κυρίως των σπάνιων και ονομαστών μπαχαρικών, γίνονται αυστηρά από τους πλέον δυναμικούς εισαγωγείς της Χώρας και σε αρκετές περιπτώσεις, από την ίδια την εταιρία ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ.