Τα Προϊόντα μας

Ασύγκριτη Ποικιλία – Αναγνωρισμένη Ποιότητα.


Στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, η ποικιλία των προϊόντων, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή:

Μπαχαρικά, Αλάτια, Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά, Τσάγια, Ξηροί Καρποί ωμοί, Υπερτροφές, Αφυδατωμένα Φρούτα & Λαχανικά, Βιολογικά-Προβιοτικά, Συμπληρώματα Διατροφής, Ενεργειακές Μπάρες, Όσπρια, Άλευρα, Δημητριακά, Παξιμάδια, Γαλακτοκομικά, Αλλαντικά, Ηδύποτα, Λάδια, Μέλια, Σοκολάτες, Αιθέρια & Φυτικά Έλαια, Φυσικά Καλλυντικά, Σαπούνια, Κεριά & Λιβάνια και διάφορα άλλα.

Ποιότητα και Εγγύηση ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ.

Πέρα από την ποικιλία, βέβαια, αυτό που μετράει στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, είναι η ποιότητα.

Η ποιότητα κάθε προϊόντος που βρίσκεται στα ράφια μας είναι αδιαπραγμάτευτη!

Είναι η ονομαστή ποιότητα ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ… 

Και γι’ αυτήν την ποιότητα ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, δεν είναι λίγες οι φορές που πελάτες μας οι οποίοι αγοράζουν ξανά και ξανά ένα προϊόν (πραγματικά ικανοποιημένοι από την ποιότητά του), κάποια στιγμή, δεν το βρίσκουν!!!

Ο λόγος είναι ότι αν, εκείνη τη στιγμή, για οποιοδήποτε αιτία, δεν πληροί τις ποιοτικές προδιαγραφές που απαιτούμε (π.χ., για έναν ξηρό καρπό, κακές καιρικές συνθήκες που δεν ευνόησαν την ανάπτυξή του, ή «κακή χρονιά», ή, ακόμα πιο απλά, αν δεν είναι πλέον η εποχή του), τότε δεν το προμηθευόμαστε. «Το βρήκαμε και είναι όπως το θέλουμε; Το φέραμε! Το βρήκαμε αλλά δεν είναι όπως το θέλουμε; Τότε απλά, δεν το φέρνουμε!».

Και μπορεί να φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να εξυπακούεται, όμως, δυστυχώς, σήμερα, είναι κάτι που δεν ισχύει για ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς. Γι’ αυτό και η αυστηρότητα στην ποιότητά μας αποτελεί για την τρίτη γενιά ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ σημαντική κληρονομιά!

Η επιμονή μας για ποιότητα είναι που εμπνέει την εμπιστοσύνη των πελατών μας! 

Είναι η ονομαστή εγγύηση ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ…

 

Προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα, απ’ όλο τον κόσμο.


Η αναζήτηση.

Στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, ξέρουμε πώς να εγγυηθούμε για την ποιότητα. Ξέρουμε ποιος είναι ο τρόπος να μπορούμε να δεσμευτούμε γι’ αυτήν: η αναζήτηση!

Η δική μας διαρκής αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων για τα ράφια μας… των πιο αυθεντικών, των πιο καινοτόμων, των πιο αγαπημένων, των πιο σπάνιων! Στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτή την αναζήτηση. Είναι ίσως το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μέρος της δουλειάς μας. Το μάτι του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ αναζητά συνεχώς, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, μόνο προϊόντα ανώτερης ποιότητας – και τα διακρίνει άνετα με τη γνώση και την εμπειρία τόσων δεκαετιών. Επισκέπτεται τους τόπους και τους χώρους παραγωγής, γνωρίζει προσωπικά τους παραγωγούς, επιλέγει προϊόντα μετά από πολλές και διαφορετικές γευστικές δοκιμές.

«Οι Εκθέσεις Τροφίμων μάς βοηθούν πάρα πολύ σήμερα. Όμως τίποτα δε συγκρίνεται με τη δική μας επισταμένη Ανίχνευση. Είναι σαν να ανακαλύπτουμε μικρούς θησαυρούς, κάθε φορά. Πρόκειται για επαγγελματισμό και μεράκι μαζί. Χωρίς να χάνουμε ποτέ τον ενθουσιασμό μας, χωρίς να εφησυχάζουμε, “κινούμε γη και ουρανό” για να φέρουμε στους πελάτες του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ μονάχα τα καλύτερα…». 

Τα καλύτερα του τόπου και του κόσμου.

Τα καλύτερα έρχονται… από το πιο μικρό χωριό της Ελλάδας ή ακόμα και από έναν νέο σχετικά παραγωγό.

«Μπορούμε να αναγνωρίζουμε την καλή δουλειά, ακόμα και όταν προέρχεται από μία νέα βιοτεχνία ή έναν μικρό παραγωγό. Συζητάμε μαζί του, μας λέει το όραμά του, μοιραζόμαστε το δικό μας. Ανταλλάσουμε απόψεις για τις πρώτες ύλες, για τις μεθόδους, για όλα. Θέλουμε, όταν το προϊόν τοποθετηθεί στο κατάστημα, να ξέρουμε να ικανοποιήσουμε την… περιέργεια των πελατών μας σχετικά με αυτό. Αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε έτσι, με το ίδιο πάθος, χρόνια τώρα».

Του κόσμου τα… καλύτερα, βρίσκονται στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ.

«Όταν πρόκειται κυρίως για προϊόντα όπως μπαχαρικά ή τσάι ή αλάτια, γινόμαστε ιχνηλάτες του κόσμου. Ξέρουμε ακριβώς από πού προέρχονται τα προϊόντα αυτά, ποιες διαδρομές ακολουθούν μέχρι να φτάσουν σε εμάς… Και έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίζουμε σπάνιες ποικιλίες, ιδιαίτερες καλλιέργειες και καρπούς, να εισάγουμε και να διαθέτουμε τα πιο ονομαστά είδη από αναγνωρισμένες προελεύσεις (φημισμένες χώρες παραγωγής όπως Ινδία, Κίνα, Τουρκία κ.α.), προτείνοντας πάντα τις πιο “ψαγμένες” επιλογές».